Emakasauna ABC: Taimede tarkus naise tervise heaks

49,00 

Mis on Emakasaun? 

Lühidalt öeldes, on emakasaun on praktika, kus inimene teeb taimeauru alakehale. 

Taimeaur aitab õrnalt aga samas efektiivselt puhastada, toniseerida ja elustada emakat, olles suure hulga kasulike omadustega reproduktiivtervise jaoks – alates vähenenud PMS sümptomitest, krampidest kuni suurenenud viljakuseni, paremate orgasmideni.  See on iidne praktika, mida on kasutanud ämmaemandad ja teadjanaised eri kultuuridest üle maailma tänapäevani. Emakasaun ehk Yoni aurutamine on võimalus taasühenduda oma kehaga, kasutades taimede tarkust ja toetades oma tsüklitervist erinevatel eluetappidel, olgu see ühenduse katkemine tekkinud siis sünnist, mitterahuldavatest intiimsetest kogemustest, traumadest, väärkohtlemisest, operatsioonidest või lihtsalt kultuurilisest kontekstist.

Emakasauna teatakse ka kui yoni steam, vagiina aurutamine, v-steam, bajo või chai-yok.

Siin on sinu võimalus saada endale põhjalik kodukasutusjuhend koos praktiliste nõuannete ja lisamaterjalidega, mis võimaldavad luua endale täpselt sellise rituaali nagu ise soovid. Kas lihtsalt enda keha hoidmiseks ja sümptomite haldamiseks või minna sügavamale, enda keha, vaimu ja hinge tervendamiseni rituaalselt.

Kõik võimalused on kaetud ja juhendid ootavad sind! 

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Lisainfo

Kursuse sisu

Avasta emakasauna iidne praktika ja selle tervendavad omadused. Liitu kursusega, et saada põhjalik kodukasutusjuhend, praktilised nõuanded ja boonusmaterjalid. Õpi, kuidas taimeauru abil toetada oma reproduktiivtervist, leevendada PMS sümptomeid ja suurendada viljakust. Emakasauna rituaalid ja meditatsioonid aitavad sul taasühenduda oma kehaga. Kursus sobib nii algajatele kui ka neile, kes soovivad sügavuti liikuda.

– Ajalugu Eestis ja mujal maailmas
– Emakasauna toime ja mõju erinevatele naiste terviseprobleemidele
– Vastunäidustused ehk kes kindlasti seda teha ei tohiks ja mis ajal vältida emakasauna tegemist
– Lisainfo erinevate probleemide ja olukordade puhul (rasedus, haigused, menopaus jne.)
– Soovitused asenditeks ja mida kanda
– Ülevaade taimedest mida ja kuidas kasutada.
– Lisaks on boonuseks saadaval artikkel emakaväsimusest ja -stressist, emakasauna kokkuvõttev juhend, rituaali loomise juhend ning PDF formaadis enesereflektsiooni põhi mida välja printida ja kasutusele võtta.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.