Emaka Ühendus taimesegu

18,00 

Taimesegu emakasaunaks.

Naissuguorganite tasakaalustatud toetamine.

Sobib hästi igas vanuses inimestele eraviisiliseks praktikaks ja ka naisteringides, noorkuu ja täiskuu ringides kasutamiseks.

Emakasaun aitab tasakaalustada tupe mikrofloorat, toetada emaka tööd, puhastada, toniseerida, tasakaalustada.

Füüsiliselt võib aidata vähendada krampe, PMS sümptomeid, tõsta lihastoonust ja ka lõdvestumist, tõsta seksuaalsust ja aitab saavutada paremaid orgasme.

Emotsionaalselt aitab taimesegu puhastada enda suguorganeid lõppenud suhte energiast, luua ühendust emaka ja selle tarkusega, jõuda tasakaalustatud naisenergiasse ja tugevdada sidet esivanematega. Tervendada emotsionaalseid haavu mis on seotud seksuaalsusega nii endal kui ka eelnevatel põlvedel mis peituvad rakumälus (emakas ja munasarjad kannavad naisliini rakumälu vähemalt 3 põlvkonda tagasi).

See on iidne praktika, mida on aastatuhandeid kasutatud teadjanaiste poolt raseduse ettevalmistamiseks, sünnituseprotsessi käigus (vastavalt vajadusele), taastumiseks peale sünnitust. Ka on erinevaid taimi kasutatud erinevate reproduktiivtervisega seotud probleemide lahendamiseks.

Laos

Tootekood: TSEY1 Kategooriad: , , Silt:

Lisainfo

Koostis:

Ingver (Zingiber officinale), Sidruni koor (Citrus × limon), Rosmariin (Rosmarinus officinalis), Damaskuse roos (Rosa damascena), Harilik kortsleht (Alchemilla L.) , Vaarikaleht (Rubi Idaei Folia), Puju (Artemisia vulgaris)

100 g pakend

Kasutamine:

1-2 supilusikat taimi c.a. 2,5 tassi vee kohta. Aseta vesi ja taimesegu umbes 2 -3 l potti ja keeda tasaasel tulel kaane all 15 minutit. Seejärel lase segul jahtuda 5-10 minutit. Enne aurutamisega alustamist kontrolli kindlasti käeseljaga auru temperatuuri. Aseta pott maha, istu auru kohale sobivale kõrgusele ja kata alakeha suure rätiku või seelikuga. Auruta 10 minutit. Kui soovid rohkem infot ja praktilist tuge (meditatsioonid, täpsemad juhendid, know-howd), vaata ka koolituste alt Emakasauna ABC – koolitust.

Vastunäidustused:

NB! Ei sobi rasedatele, menstruatsiooni ajal kasutamiseks või kui on soov rasestuda!

Rasestumise sooviga võib kasutada AINULT enne ovulatsooni, et toetada munaraku kinnitumist limaskestale.
Ägeda põletiku ja suguhaiguste puhul ei ole soovitav kasutada.
Ära kasuta aurus eeterlikke õlisid, sest need on väga tugevatoimelised ja võivad põletada suguelundite õrna limaskesta.
Kui sul on paigaldatud spiraal, arvesta, et emakasaun võib põhjustada selle liikumist – seega on nende ürtide kasutamine enda riisikol. Maksimum aurutamine spiraaliga on 10 minutit!
Ära kasuta, kui tekib väga tugev menstruaalverejooks või kui on 1 kuu jooksul olnud 2 menstruatsiooni – või kui on esinenud kumbki neist viimase 3 kuu jooksul.

Mitte kasutada menstruatsiooni ajal – või kui esineb määrimist, “tilkuvat” veritsust või üldse värsket verd.

* Enne aurutamist eemalda kõik suguelundite piercingud – kuna metall kuumeneb aurutamise ajal ja võib põletada.

Emakasaun ei asenda arstiabi ja kindlasti kontrolli enne kasutamist taimede ja aurupraktika sobivust sinu tervisele!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Sulle võib meeldida ka…