Siidine Elujõud juukseudu

24,00 

Looduslik juuksehooldussprei tugevdab juukseid ja vähendab nende  väljalangemist ning taastab juuste läike, sileduse ja niiskuse, samal ajal rahustades peanahka.

Juuksed kasvavad kiiremini, muutuvad kergemini hallatavaks, tervemaks ja säravamaks alates juurtest kuni otsteni.

Looduslik, hüdrolaadi baasil juuksesprei. 100% aktiivaineid, ei mingeid tarbetuid mahuaineid!

Sobib hästi kõrge ja keskmise poorsusega juustele.

Naudi kaunilt siledaid, säravaid ja tugevamaid juukseid looduslikult ja murevabalt!

Laos

Tootekood: SEUDU Kategooriad: ,

Kirjeldus

Siidine Elujõud juukseudu  on hoolikalt valitud looduslike koostisosadega, mis toidavad ja rahustavad peanahka, vähendavad juuste väljalangemist ning annavad juustele elujõudu ja läiget. Hea habrastele ja katkema kippuvatele, kõrge-keskmise poorsusega juustele.

  • Raudrohu hüdrolaat tugevdab juuksejuuri ja vähendab juuste väljalangemist.
  • Põldmündi hüdrolaat  värskendab ja rahustab ärritunud peanahka.
  • Nõgese hüdrolaat kiirendab juuksekasvu ja annab juustele loomuliku läike.
  • Betaiin niisutab sügavuti, vähendab staatilist elektrit ja muudab juuksed kergesti kammitavaks.
  • Taimne keratiin taastab juuste tugevuse ja sileduse molekulaarsel tasandil. Järjepideval kastuamisel aitab vähendada juuste katkemist.
  • Siidiproteiin lisab juustele siidisust ja elastsust, vähendades pusasid.

Lisainfo

Pakend

100 ml Violetsest klaasist spreipudel

Maailmas on ainult ühte tüüpi klaase, mis filtreerivad suurepäraselt päikesekiiri. Violetne klaas võimaldab kasulike valguskiirte sisselaskmist ja kahjulike kiirte väljas hoidmist. Violetsed klaaspurgid kaitsevad, pikendavad ja täiustavad looduslikke tooteid. Jah, need näevad välja nagu must klaas, aga vaadates vastu valgust, on violetset tooni näha.

Mitte ainult violetne klaas
Lisaks UV kiirguse tootest eemal hoidmisele on tegu ka biofotoonilise klaasiga, mis kaitseb looduslike toodete biofotonilist aktiivsust. Biofotoonide kadumise vältimine, nende loomuliku headuse hoidmine ja säilitusainete minimaalseks muutmine on see mida võimaldab violetsest klaasist pakendite kasutamine.

Kas teadsid, et violetse klaasi erilist kaitsevõimet hinnati juba Vana-Egiptuses. Väärtuslikke essentse (õlisid) ja looduslikke ravitooteid hoiti violetsetes klaasnõudes. On isegi kuulda, et legendaarne Niiluse kuninganna Cleopatra hõõrus iga päev oma nahale aaloed, mida hoiti violetsetes klaaspurkides.

See on parim võimalik pakend looduslikele toodetele, mis pikendab toote säilimist ning aitab kaasa loodustoodete energia hoidmisele ja tasakaalustamisele.

Hoia pudel alles ja taaskasuta seda väärtuslikku pudelit kasvõi lillevaasina!

Kasutamine

Kasutamine: Pihusta kuivadele või niisketele juustele ja peanahale peale pesu. Ei vaja loputamist. Esimesi tulemus näed 1-2 nädala jooksul, tegelikku toimet saad näha 1 kuuse kasutamise vältel.

NB! Sobib kasutamiseks ka probleemsel nahal ravitoonikuna. Piserda puhtale nahale enne kreemitamist.

Koostis

Nõgese (Urtica dioica) destillat, Raudrohu (Achillea millefolium) destillaat, Põldmündi (Mentha arvensis) destillat, hüdrolüüsitud nisuproteiin, siidiproteiin, betaiin, bensoehape, bensüülalkohol, dehüdroäädikhape, sorbiinhape.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.